how to make a site
  • Exact Business Solutions are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizezi. Scopul colectarii datelor este statistic. Informatiile colectate la nivel de individ nu vor fi facute publice in niciun fel. Ele vor fi folosite doar pentru analize statistice si vor fi prelucrate in acord cu Regulamentul EU 679/2016 pentru Protectia a Datelor cu Caracter Personal.
  • Datele cu caracter personal trebuie sa fie adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate (,,reducerea la minimum a datelor’’).
    Acest principiu presupune, in special, asigurarea faptului ca perioada pentru care datele cu caracter personal sunt stocate este limitata.
  • In esenta, membrii au dreptul de a ne solicita stergera datelor personale, in special in cazul in care nu au fost colectate direct de la persoana vizata si nu exista niciun motiv convingator sau special pentru continuarea procesarii si stocarii acestora.
  • Regulamentul general privind protectia datelor (GDPR) 679/2016 este conceput pentru a unifica cerintele privind confidentialitatea datelor in intreaga Uniune Europeana (UE). Noi Exact Business Solutions procesam informatiile obtinute doar in scopul realizarii unor analize statistice.
  • Pentru mai multe detalii privind protectia datelor cu caracter personal, click aici.

© Copyright Exact Business Solutions - Toate drepturile rezervate