free site builder
 1. CONDITII DE PARTICIPARE             
  Orice persoana de 16 ani si peste, rezidenta in Romania, este libera sa se inregistreze in ExactPanel.
 2. INREGISTRAREA IN EXACT PANEL
  Inregistratea in ExactPanel se realizeaza prin completarea integrala a chestionarului de inscriere.
  Atat chestionarul de inscriere, cat si celelalte sondaje la care vei fi invitat dupa inscriere, cuprind intrebari demografice referitoare la date personale (varsta, educatie, stare civila, ocupatie, etc..). Acestea sunt necesare pentru a putea livra clientilor nostri analize statistice reprezentative pentru populatia Romaniei. Te asiguram ca toate raspunsurile sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru tabele statistice.
  Te rugam sa te inregistrezi folosind o singura adresa de e-mail. Daca se dovedeste ca un membru este inscris cu mai multe adrese de e-mail, toate conturile sale se vor anula iar punctele sale vor fi retrase.
 3. INVITA-TI PRIETENII
  Ai posibilitatea sa acumulezi si mai multe puncte recomandand si altor persoane sa se inscrie. Pentru fiecare persoana recomandata vei primi 50 de puncte daca acesta accepta la randul ei sa faca parte din ExactPanel si sa raspunda la cel putin o invitatie la un chestionar.
 4. CUM ESTI RECOMPENSAT
  Pentru fiecare chestionar completat vei primi un numar de puncte (in functie de complexitatea studiului), pe care le poti transforma ulterior in produse sau vouchere.
 5. CUM IMI POT FOLOSI PUNCTELE
  Cand obtii 1000 de puncte (prin completarea de sondaje de opinie si prin recomandarea de prieteni), poti cere transformarea lor in premii printr-un e-mail, direct din contul tau, dupa logare.
  Pentru a vedea intregul ragulament al platformei, click aici.

© Copyright Exact Business Solutions - Toate drepturile rezervate